CUM CUMPAR?

 

Simplu si rapid!

Primul si cel mai dificil pas este alegerea cadoului preferat, deoarece CadeauxDeLuxe.ro va pune la dispozitie o gama variata de produse de calitate superioara, unul mai frumos ca altul.

Odata ce alegerea cadoului preferat a fost facuta, adauga in cos produsele dorite, apasand butonul "Adauga in cos" din pagina de detalii a produsului. Vei fi redirectionat in “Cosul de cumparaturi" unde vei avea posibilitatea de a “Trimite comanda” sau de a continua cumparaturile.

Prin accesarea butonului “Continua cumparaturile” vei fi condus inapoi in site, la produsele pe care le vizitai anterior, unde vei avea posibilitatea de a adauga si alte produse pe care le doresti.

Pentru a finaliza comanda, din “Cosul de cumparaturi”, aflat in partea dreapta sus, apasa butonul “Finalizeaza comanda”. In acest moment vei fi directionat in pagina in care iti poti crea un cont pe site, completand datele necesare livrarii comenzii.

In pasul urmator vei avea posibilitatea de a alege atat modalitatea de plata cat si cea de livrare. Dupa verificarea totalului de plata si a datelor introduse, printr-un simplu click pe butonul "Comanda" comanda ta va ajunge la noi.

Comanda a fost finalizata! Felicitari!